Monday, April 25, 2011

~ ❤ ... 24042011... ❤

Diana @ Melley Mey | 10:27 PM |

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua... Alhamdulillah.. bertemu kita kembali d minggu nie.. :) Ermmm.. Walaupun hanya beberapa hari rehat.. namun terasa teramat ler rindunya tau... Hehheee.. Sebenarnya beberapa hari nie i sibuk kat rumah aunty i.. Tolong aunty menyiapkan persediaan sempena majlis sambutan ulang tahun cucu sulung dia yang pertama... Wah!!! Meriah sungguh... Majlis tu aunty adakan secara besar²an dan memang seronok sangat.. Tambahan lagi pada hari yang sama juga merupakan hari lahir i yang ke 36 tahun ( Dah tua dah.. ehhehehe ). Alhamdulillah d berikan lagi peluang untuk terus menikmati kehidupan nie dengan penuh kesyukuran...



::  Happy Birthday Echa.. Muahssss!! ❤ ❤ ❤  ::



Cuma tahun nie sambutan hari lahir i tak ler seperti tahun² yang sudah.. Nie ler pertama kali sejak i berkeluarga tak pergi makan luar atau adakan makan² kat rumah bersama keluarga terdekat sempena ulang tahun i.. Sebab tahun nie seorang lagi ahli keluarga yang menyambut hari lahir yang sama dengan i.. Kalau dulu 24hb April nie hanya d sambut oleh i denagn adik ipar i.. Kami berkongsi tarikh lahir tau.. Tapi tahun nie seorang lagi menyambut hari lahir yang sama dengan kami.. Nur Allysa Qistina, 1 tahun... Maknanya kami bertiga akan menyambut hari lahir yang sama tiap tahun.. ◕‿◕. 


Sebenarnya.. hubby memang nak bawa kami keluar makan walaupun dan berlalu sehari.. Tapi i yang menolak sebab tak perlu ler kan.. Lagi pun bukan selalu tak dapat pergi sambut kan kan kan.. Nie pun baru pertama kali tak sambut seperti tahun² yang sudah.. Tak per i tak kisah pun.. Lagi pun penat nie belum lagi hilang setelah beberapa hari sibuk menolong aunty.. :). Insyaallah.. Kalau d izinkan tahun depan baru sambut kan kan kaaan... hehehee.. Selepas sambutan majlis hari jadi Nur Allysa selesai.. petang tu baru i potong kek ( beli kat kedai jer pun .. hehehehe ). 


::  Nie ler kek yang d beli kat kedai tu.. TQ Hubby!!.. Muahsss!! ❤ ❤  ::

~ D kesempatan nie.. i nak ucapkan ribuan terima kasih d atas ucapan hari lahir yang anda semua berikan melalui sms.. mms.. bbm dan kat facebook juga semasa kat majlis sambutan hari lahir Echa Ahad lalu.. I gembira mengenali anda semua walaupun hanya d alam maya nie.. namun hubungan yang terjalin begitu rapat sekali.. Bersyukur dapat berkenalan dengan anda semua.. Semoga silaturrahim ini berpanjangan selamanya.. terima kasih sekali lagi.. Sayang Anda Semua... Muahsssss!!!! ❤ ❤  .. Baik ler.. hanya sampai d sini sahaja untuk hari nie.. Kita sambung esok lagi yer.. Esok nak buat MB Akak Nor.. Hehhehee.. Memang tak sabar dah nak merasa tau...;) Selamat Malam.. 



7 comments:

Nieza said... Reply

wahhh bestnyer dpt sambut ramai2 tu...meriah jer kan..btw Happy belated birthday kak...semoga dimurahkan rezeki selalu dah happy2 selalu disamping family tersayang...angka jer bertambah tapi jiwa muda selalu...:)

Yatie said... Reply

Assalamualaikum,
Happy Belated Birthday Diana...moga sentiasa bahagia di samping insan2 tersayang...uwaaa meriah majlis Echa tu ya...tentu seronok dapat meraikannya bersama2...

chocoluv said... Reply

assalamualaikum...
Happy Belated Birthday Diana....birthday kita sama la..mudah2an Allah memberkati hidup kita...Amin

MaDiHaA a.k.a Ratna said... Reply

assalam diana...
hepi belated birthday buat diana, kazen & baby echa... semua yg sambut besday tarikh yang sama ni cute2 belaka... hehehee...

MamaFaMi said... Reply

Happy belated birthday Diana. Sorrylah lama tak blog walk ni.. very the busy. Tahun depan nanti, kena wat kek 3 tingkat nih! Hehehe

izahdaut said... Reply

wooww meriahnya... suke tengok

Diana @ Melley Mey said... Reply

nieza ~
Amiin... Terima kasih nieza.. :)

yatie ~
wsalam akak.. Amiin... terima kasih akak.. a'aa memang seronok .. ;)

chocoluv ~
wsalam..
Amiin... Terima kasih.. Happy belated birthday untuk u jugak.. :)

madihaa ~
Hehheee.. terima kasih.. :)

mamafami ~
tq mama... tu ler kan.. thn dpn buat kek 3 tgkat plak kan.. hiihiii... sama ler kita mama.. sibuk jer bbrpa minggu nie...

izah ~
hehheeh... majlis tu mmg seronok tp nie jer yg sempat d edit .. hehehe.. tq izah :)