Saturday, December 3, 2011

~ Terima Kasih Aroma...

Diana @ Melley Mey | 1:45 AM |

Assalamualaikum dan Salam Sayang semua... Pertama Sekali Diana ingin merakamkan ucapan ribuan terima kasih kepada majalah Aroma utamanya Akak Siti Dimiati.. Juga kepada semua yang terlibat.. Terima kasih juga kepada Akak Ummi Cayang d atas sokongan dan semangat yang akak berikan... Sayang akak.. Muahsss...


Pada 10 November lepas.. Diana ada terima message kat Facebook dari Editor Majalah Aroma, Akak Siti Dimiati menawarkan untuk mengetengahkan beberapa resipi untuk d muatkan d dalam majalah Aroma.. Pada masa tu bermacam² perasaan yang hadir.. Suka.. Gembira.. Risau... Semuanya ada.. Terharu sesangat kerana d beri peluang untuk menyumbangkan beberapa resipi untuk majalah Aroma.. Masa tu.. belum lagi menerima tawaran yang d berikan.. Diana memberitahu Akak Ummi segalanya berkaitan tawaran tu melalui sms.. Akak Ummi ler yang menyuntik semangat dan keyakinan yang Diana boleh buat... Akhirnya Diana menerima tawaran tersebut.. :).. Diana hanya sempat menyediakan 2 resipi baru yang sebelum nie tak pernah lagi di kongsikan kat blog Diana nie.. Selebihnya tu resipi yang pernah Diana kongsikan kat sini.. 



Ada 6 resipi lauk pauk dan 5 resipi kek kukus.. Alhamdulillah... semuanya 11 resipi telah d muatkan d dalam majalah Aroma.. Ribuan terima kasih sekali lagi kepada Akak Siti Dimiati dan pihak Majalah Aroma d atas peluang dan kepercayaan yang d berikan nie.. Terima kasih juga kepada Akak Ummi dan anda semua d atas sokongan yang d berikan selama nie.. Ermmm.. Dah dapatkan majalah Aroma, Dec 2011 tak? ;).. Banyak rersipi menarik d dalam majalah tu tau.. Resipi² dari Chef Arm pun ada.. Dan banyak lagi resipi² dari Chef² terkenal.. ;).

31 comments:

Gee® said... Reply

waaa...tahniah Diana...

Cheq Sue said... Reply

tahniah kak...mesti seronok kan tgk air tangan sendiri kat majalah tu. semoga akak terus sukses dan hasilkan lebih banyak resepi2 yang super duper best... :)

dZana said... Reply

tahniah D.. resepi D mmg sedap2.. nk pi cari majalah ni utk kenangan akk..

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said... Reply

Tahniah Diana.Diana patut rasa bangga pun hasil airtangan dan kreativiti Diana dihargai.

Alamdamai said... Reply
This comment has been removed by the author.
MISS LEEN said... Reply

Tahniah ya, cayang Diana . Sha mesti cari majalah ni, untuk koleksi peribadi sha....muaaah...ahaks

Nurul said... Reply

Tahniah K Diana.... Memang resepi2 K Diana best.. Macam nak pi cari jgk majalah ni... ^__^

Ummi said... Reply

Ucapan salam tahniah penuh bangga dari akak buat adik nun jauh di mata sana...moga pembukaan ini akan memberi nafas baru buat Diana untuk teruskan mencipta resepi2 enak dari Labuan khasnya...muaahhss! Akak hanya memberikan suntikan botox jek, selebihnya isi hati Diana yang menentukan kan...hehhee.. Kan akak dah kata, Diana boleh buat...!

Akak pun lps Diana kata dah kuar, akak terus pergi ke kedai berdekatan, terus sambar, balik snap gambar tp xdan nak entry la malam tadi...keluar bawak anak2 sedara makan kat Old Town milik ex-junior akak punya, satu2nya dpt dimiliki Bumiputera di Malaysia..kebetulan anak dia satu kelas dgn Aiman jgk...hehe. Balik dah terbongkang kenyang, pastu mata pulak wat hal..adeeeii..Nnt2 akak entry eh :) Tahniah sekali lgk Diana!! Salam sayang jgk dr akak... :))

cik cek said... Reply

Syabas Diana...bangga...kagum...teruskan berkarya...he he...boleh share ngan kengkawan sume...para pembaca setia blog Diana....:)

Zack Zachoes said... Reply

assalammualaikum kak Diana,

wahhh...kagum kagum, resepi akak masuk majalah tuu :D you deserve it kak, resepi2 akak mmg gempaks2~ hehe..

Qasey Honey said... Reply

congrat sis...teruskan berkarya dan pelbagai jenis resepi lg..bleh kwn2 mencuba

IZA AKMA said... Reply
This comment has been removed by the author.
IZA AKMA said... Reply

tumpang gembira bila sorang demi sorang kwn2 dilamar pihak majalah...Tahniah, Diana...sememangnya resepi2 diana menarik utk diikuti..teruskan usaha

Yatie said... Reply

Tahniah Diana, akak tumpang gembira dan berbangga dngn pencapaian ini..moga Diana terus berkongsi resepi2 yg menarik dan sedap2 pada kami semua...tahniah sekali lagi..

Lizahanum said... Reply

tahniah diana....
tumpang gembira bila ramai blogger2 masakan mendapat tmpt di majalah..teruskn usaha

AZLITA AZIZ said... Reply

Tahniah dari akak juga Diana...
semoga Diana terus menyumbangkan resepi2 yg hebat untuk semua...

bangga sangat dengan bloger masakan sekarang yang semakin mendapat perhatian..
Tahniah sekali lagi!!

Amie said... Reply

Assalam Diana,
seronok sangat, gembira sangat, bangga sangat dengan Diana cayangggg.... memang hasil resepi Diana ada class...huh! teruskanlah usaha Diana untuk masak-masak dan ketengahkan pelbagai resepi..bestkan bila dapat sumbangkan resepi hasil tangan sendiri...kalau kak Amie rasa seronok, Diana lagi rasa berganda2 seronoknya ye... tapi jaga kesihatan tau, mesti sihat selalu!

Nieza said... Reply

Tahniah kak Diana Cayang!!bestnyer kalau dpt tgk majalah tu...dok jauh ni tak dapatla nk beli majalah tu dpt tgk dari jauh jer ni. apapun saya tumpang gumbira juga kak semoga akak akan terus berkongsi resepi yg meletop lagi..:)

Mamasya said... Reply

Syabas Diana....akak tumpang happpy. gambar2 masakan Diana mmg cantik dgn resepi yg best...sesuai utk majalah.....moga terus maju!nak beli majalah tak dpt....tumpang tengok....

rahel said... Reply

Salam Diana...tahniah..maju lagi selangkah..

CT Delima said... Reply

As'salam Diana

Tahniah dari k.ct buat Diana Maniss...semoga usaha Diana selama ini diberkati Allah sentiasa.

nanti k.ct cari kita kongsi bersama ya:)

Yana Shaiful said... Reply

Salam kak Diana..

Tahniah bt Akak Diana cayang..muahhsss..bestnya dpt msk majalah..skg jgk yana nk p beli majalah aroma..:=)

tun_telani said... Reply

tahniah kakak chantik cayang!!!

mokwo® said... Reply

salam diana...banyak2 tahniah dari mokwo...sebenarnya mokwo tak tau pun ada nya majalah ini...mesti mau pergi cari!! tahniah again!

Ida,Japan said... Reply

slm k'Diana sayanggg.......Omedetou Gozaimasu/tahniah dari ida kak...satu penghargaan yang besar buat blog akak tu...resepi2 dan pic2 akak mmg curlast!kalau ida kt M'sia ni, mmg dah cepat2 cari majalah Aroma ni...majalah ni baru kut yer, tak pernah dgr dulu
Tahniah sekali lagi kak, keep up more & more...

Sugar 'n' Spice said... Reply

salam kenal2an...TAHNIAH kak.....

Nuridah said... Reply

Assalamualaikum Diana cayang,

tahniah dan syabas buat Diana..tumpang gumbira ria...satu kenangan yang manis buat Diana selama menceburkan diri dlm bidang blogging masakkan...moga diana terus berjaya.

NoorMasri said... Reply

Assalam.....tahniah !

mawar merah said... Reply

Tahniah Diana..teruskan usaha..mencuba resepi baru.

E-na Lovely Kitchen said... Reply

Congrates kak diana...satu penghargaan buat blog masakan...tumpang gembira atas pencapaian sky blue kitchen...moga terus dapat berkongsi idea dalam masakan...proud of u sis!!

Shaiful Zaidi said... Reply

Tahniah Diana.