Saturday, June 16, 2012

~ Terima Kasih FOTOGRAFIKA...

Diana @ Melley Mey | 10:18 PM |

Assalamualaikum dan Salam Sayang semua... Entri kali nie tiada resipi yang hendak dikongsi bersama.. Hehe.. Terlebih dahulu Diana nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Majalah Fotografika utamnya buat pembantu editor, Hamizah Amir Hamzah kerana sudi menawarkan supaya beberapa gambar yang ada kat SBK nie dimuatkan di dalam majalah Fotografika.. 


Walaupun sebenarnya ketika Miza menghubungi Diana tempoh hari ada sedikit kesulitan berlaku sebab ... Hehehee... gambar yang dikehendaki masa tu RAW file nya dah teeer deleted... Adeeh!!! Hanya ada file yang siap diedit mengikut saiz untuk flickr jer pada ketika tu.. Huhuu.. Diana mohon maaf sekali lagi kepada Miza dan pihak Majalah di atas kesukaran tu.. 


Kepada yang belum mengenali lagi majalah nie... Ianya merupakan sebuah majalah yang amat berguna kepada sesiapa yang berminat dalam bidang fotografi.. Banyak maklumat tentang fotografi yang boleh dipelajari dari majalah nie.. Tak rugi untuk memilikinya.. Lepas nie Diana pun nak melanggan majalah nie kerana tak nak ketinggalan edisi seterusnya.. Majalah nie diterbitkan 2 bulan sekali jer tau.. Jadi untuk memilikinya memang tiada masalah kan... ;)

Baik ler.. Kalau nak tengok gambar yang telah dipilih Majalah Fotografika nie.. Boleh jer klik kat nama resipi di bawah nie yer..

 ::  Nak resipi klik kat  → SINI  ::


::  Nak resipi klik kat → SINI  ::


::  Nak resipi klik kat  → SINI  ::


::  Ok untuk yang nie tak ada resipi yer.. Heheh.. hanya Diana letak kat Flickr Acc Diana jer  ::


Sekali lagi Diana ucapkan terima kasih buat Miza, Majalah Fotografika, Semua yang terlibat dalam penerbitan majalah nie serta tak lupa juga kepada anda semua yang Diana sayangi.. Tanpa anda semua SBK tidak akan pergi sejauh nie... Terima kasih di atas sokongan anda selama nie... Sayang anda semua.... Muahsssss... ❤ ❤ 




41 comments:

Mamasya said... Reply

Tahniah Diana.mmg cantik2 gambar tu....sesuai dgt utk majalah ni..moga terus maju.

Shahriah Abdullah Novelis said... Reply

As'kum Diana cayang muahhhzz muahhzzz TAHNIAH!! cayang diaa.. memang patut pun sebab cantik2 semua gambar yang Diana snap tu.. TABIK BERSPRING2 tau... keep it UP!!! 10 THUMBS UP!

HomeKreation said... Reply

Salam Diana. Mmg gambar2 Diana berkualiti, tahniah!

K.Nor said... Reply

wahh wahhhh wahhhhhhhh tahniah D!! cantik2 gambar D,ehh D pun sangat cantik :)

09SD195 said... Reply

Kakak D tahniah.. akak memang layak.. cantik gambar2 akak.. suka sangat tgk.. moga terus sukses kak

09SD195 said... Reply

Alamak terguna id suami plak .. atas tu id ita..http://juwitafariz.blogspot.com

Cheq Sue said... Reply

tahniah kak diana... suka betul tengok hasil kak diana yang cantik2 tu... kagum sungguh dengan bakat dan kesungguhan yang akak ada... ^_^

** cantik gambar akak kat bawah tu...klasik!

Nur-nba said... Reply

Tahniah Kak Diana.. Memang selayaknya akak terpilih.. Tumpang gembira..

Suka datang ke blog ni dan lihat kreativiti dan hasil sentuhan Kak Diana..

Amie said... Reply

Memang Diana hebat! Juga ibu yang hebat... memang tepat 100% Sheeryna jadikan Diana sebagai idolanya...& mengikuti culinary art...mmmm tahniah! Kuah tumpah ke nasi, ibu pandai anak pun cerdik!

Gee® said... Reply

Ahai... tahniah Diana... lepas ni buatlah kelas fotografi junior pulak yer... k.gee nk jadi studentnyaaa....

ogyep yummy mellow said... Reply

Bravo Diana... Tahniah... tahniah.... semoga teris success k..

Diana @ Melley Mey said... Reply

@Mamasya

Terima kasih mamasya... :)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@Shahriah Abdullah Novelis

Wsalam akak sha... Terima kasih akak.... Cayaang akak sha gak.. Muahsss.... Muahssss... Muahsssss.... ;)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@HomeKreation

Salam along.... Terima kasih... :)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@K.Nor

Hehehee.... Terima kasih akak nor... ^__^

Diana @ Melley Mey said... Reply

@09SD195

Hehhee... Ooo ita rupanya... ;)... Terima kasih ita... :)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@Cheq Sue

Terima kasih cheq sue... :)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@Nur-nba

Terima kasih nur-nba... :)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@Amie

Terima kasih akak ... Alhamdulillah... Moga sheeryna akan berjaya dlm bidang yg dia pilih nie... InsyaAllah... :)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@Gee®

Terima kasih akak....
Hehehee... Alahai akak gee cayang... Diana nie lom layak lg bukak kelas tu akak.. Kalu bole diana yg nak masuk kelas tu akak... Ehheheehhe... ^__^

Nieza said... Reply

Assalam kak Diana cyng, maaflah kak lama tak bw sejak blk cuti ni.Tahniah saya ucapkan kak..tumpang happy dgn kejayaan akak ni.memang kagum bila tgk gambar akak ambil semua cantik belaka.saya belum sampai tahap pro mcm ni nak kena menuntut ilmu dgn akak ni..hehe

Diana @ Melley Mey said... Reply

@ogyep yummy mellow

Terima kasih ogyep... :)

Diana @ Melley Mey said... Reply

@Nieza

Wsalam nieza cayang....
Sama ngan akak gak nieza... Belum sempat lg nak BW skg nie.. Smlm nak BW tp blogspot meragam... Login pun kena 5 kali baru bole masuk... Adeeh... Lepas tu terus x dpt komen dah .. Haiah...

Terima kasih nieza... Ermm.. Akak pun main hentam jer tu ambil nieza... Ikut gerak hati akak jer tu.. :).. X pro lg... Hehehhe... Gambar2 yg nieza ambil pun semuanya cantik tau... InsyaAllah nieza... Lepas nie akak akan sambung entri psal disebalik fotografi SBK.. Akak akan kongsikan mana yg akak termampu mengikut pngalaman n pandangan akak.... ;)

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said... Reply

Hi Kak!! Wahhh congratulations from the bottom of my heart to SBK and you kak! Memang 100% layak akak ni...your photos are mindblowing. I'm sure more bloggers aka excellent photographers will be featured soon. Hats off dear...

Thanks for stopping by my blog pagi2 ya...hehe kisses from Ashika to you :)

CT Delima said... Reply

As'salam Diana manisss

Wahh..vravo. Tahniah dari k.ct juga. Majalah Fotografika ni kat KL ada ker? boleh gak kalau nak melangan ni kan. teruja melihat kecantikkan gambar yang Diana hasilkan. patut lah terang guna softbox hehehe k.ct idamkan juga tu lama dah,kena beli hubby dah janji tu hehehe

ibundo said... Reply

Tahniah diana. Bundo memang selalu kagum dengan gambar2 yang diana ambil. Hidup...

Yatie said... Reply

Assalamualaikum Diana,
Tahniah, akak tumpang gembira dan seronok sangat atas kejayaan demi kejayaan yg di kecapi oleh Diana/SBK...sememangnya Diana mmng layak..gambar2 mmng menarik dan menu2 pun mmng menyelerakan sangat...

Nadia Elena said... Reply

Tahniah sis.. Saya datang dari blog Abg Ben.. All the best to you ! =D

Alieza Dayasari said... Reply

waaaa........... really puas hati berkunjung di sini...

Prince of Noob said... Reply

gambar yang diambil secantik tuannya... keep it up... done follow here - Noob

Shazney Shamsuddin said... Reply

tahniah !!!

serius terus lapar bila singgah blog nie..
macam2 ada..boleh lah jadi bahan untuk saya belajar masak hehehe

Si Matatajam said... Reply

Tahniah Diana... Salam perkenalan dari M

Scarlett O'Hara said... Reply

Sangat menarik!!!I follow dan terus letak di bloglist.

Jay said... Reply

lipsmacking gooooooood...
Tasty Appetite

Jay said... Reply

lipsmacking gooooooood...
Tasty Appetite

Ummi said... Reply

Assalam Diana cayang...alahaaiii akak termiss entry ni sejak x bersiaran 4 5 hari lepas... Tahniaah akak ucapkan...bangga dan sangat teruja dengan gambar2 dan kreativiti Diana taaauuu...mmg terbaiiik... Nnt nak suh suami akak baca entry tips guna camera Nikon ni laa...akak guna Canon, x retiiii leer...hehe.. Kasi dia mahir, nnt akak lantik dia jadi fotografer makanan akak laa...hahaa... Tahniaaahh D, muaaahh, muaahh!

eynda said... Reply

Tahniah!! Gambar2 dlm blog ni memang cantik sangat2 ;-)

Qasey Honey said... Reply

TAHNIAH kak Diana...sememangnye akak mmg layak...

Anonymous said... Reply

Terrific post however I was wanting to know if you could write
a litte more on this topic? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Kudos!
My web page > Sandpoint waterfront

Anonymous said... Reply

I used to be able to find good advice from your content.
My web page :: Wedding Photographer in Yorkshire

obat herbal hiv aids said... Reply

Terima kasih banyak atas semua infonya, salam sukses..
http://goo.gl/4NLscu