Wednesday, August 27, 2014

~ Salam Sayang...





Assalamualaikum dan Salam Sayang… Entri tanpa resipi… Hehehee… Tiada resipi yang hendak dikongsi bersama anda semua di entri ini… Hanya gambar donut yang dibeli sahaja untuk tatapan anda semua…

Donut ini Diana beli… Sekali lagi Diana tekankan di sini.. Donut yang di beli ok... dan ketika itu ada masa terluang sedikit.. Sedang menikmati donut.. timbul idea hendak ambil gambar donut ini walaupun hanya donut yang dibeli… Ada yang kisah ka? Ermm… Jangan mengaku sendiri buat donut tu sudah la eh… ;). Cuma gambar donut ini memang asli dari SBK… Bukan gambar beli atau gambar curi dari mana- mana blog ya.. Ianya milik SBK sendiri...






Begini lah Diana.. Walau sudah jarang berblog.. Namun hobi ambil gambar tetap tidak dapat dipisahkan dengan diri ini… Pantang ada sesuatu yang memikat di mata ini.. Pasti akan ambil gambar untuk dibuat kenangan… Sebab idea yang muncul ketika itu tidak akan sama dengan idea di masa akan datang.. Percayalah!!!





Sudah jemur pakaian tak pagi ini? Kepada yang belum jemur pakaian tu.. Jom jemur pakaian.. Jangan pula jemur donut tau.. Heheheee… Gurau.. ^_^








4 comments:

Cik Sue said... Reply

suka betul masuk blog ni,selama ni jadi silent reader bertahun ,tapi kali ni terasa nak komen,kkdg masuk sini bukan nak tengok resepi je tapi gambar nya alahaiiiii cantik sangat...

cheq da said... Reply

Kelasss idea akak

Mummy Dina said... Reply

comelnye gambar donut kene jemur tu..:)

Amie said... Reply

Diana pandai buat kelakarlah ha hahahah....