Friday, August 29, 2014

~ Mini Super Moist Dark Chocolate Cake...

Sheery Dream Cakes | 7:30 AM | | |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... Alhamdulillah hari ini diberikan kesihatan yang baik.. Moga anda semua juga begitu.. Sihat sejahtera hendaknya selalu...

Hari ini sekali lagi entri tanpa resipi... Resipinya telah Diana kongsikannya di entri yang lepas... Cuma bentuk keknya sahaja yang berbeza...  

Jika ingin mencuba resipinya boleh klik DI SINI ya.. 

Mini Super Moist Dark Chocolate Cake with Cream Cheese Frosting & Nutella ini bukan Diana yang buat... Kalau bab-bab kek mini ni memang anak perempuan Diana yang suka buat.. Rajin betul dia buat kek mini macam ini... Ya la kan... Umur baru 20 tahun.. Jadi minatnya tu cenderung kepada sesuatu yang comel-comel... Lain lah mummy dia ni kan.. Umur dah senja dah... Hehehhee... Tugasan mengambil gambar sahaja yang sesuai buat masa ini untuk mummy dia... :)